Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

ATÖLYE ÇALIŞMALARI İÇİN SANATÇILARA AÇIK ÇAĞRI

Yayınlanma Tarihi: 12 Nisan 2023, Çarşamba

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü, 17-20 Mayıs 2023 tarihleri arasında sanat alanında bir dizi etkinlik düzenlemeyi planlanmaktadır. DAÜ Sanat Koordinatörü Zehra Şonya önderliğinde yürütülecek program kapsamında, üniversite öğrencilerine yönelik yaratıcı, eğlenceli ve katılıma açık sanat atölyeleri ve aktiviteleri oluşturulması hedeflenmektedir. Amaç; gençlerin sanatla olan bağlarını güçlendirmek ve sanatla ilgili deneyimlerini artırmaktır. Bu bağlamda, Doğu Akdeniz Üniversitesi; sanatçı/sanat eğitimcisi, grup ve derneklere açık çağrı yaparak, önerilecek atölye çalışmaları ve/veya aktiviteleri değerlendirmeyi arzu etmektedir.
DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ
- Üniversite öğrencilerine uygun olması.
- Yaratıcı, eğlenceli ve katılıma açık olması.
- Uygulanabilir malzeme ve atölye koşullarına sahip olması.
BAŞVURU İÇERİĞİ
- Sanatçının fotoğraflı özgeçmişi
- Atölye çalışması/aktivitenin ismi ve içeriği
- Atölye çalışması/aktivitenin nasıl uygulanacağı
- Atölye çalışması/aktivitenin sanat açısından gençleri hangi yönden geliştireceği
- Gerekli malzeme listesi ve teknik ihtiyaçlar
Çalışma için gerekli malzemelerin 2500 TL’yi aşmaması gerekmektedir.
Başvurularınızı 28 Nisan 2023 tarihi mesai saati bitimine kadar,
Detaylı bilgi; zehra.sonya@emu.edu.tr (Zehra Şonya)