Skip Navigation LinksEvents

25. Oryantasyon Günler

20 Şubat 2023, Pazartesi, 08:00 ÖÖ - 25 Şubat 2023, Cumartesi, 02:00 ÖÖ

Değerli Yeni Öğrencilerimiz,

Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne hoş geldiniz!

DAÜ ailemize Bahar Dönemi'nde katılan yeni öğrencilerimiz için organize edilen 25. Oryantasyon Günleri 20-25 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Aktivite Merkezi (Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü) ve DAÜ- 2 yurdunda yer alan danışma masaları sorularınızla ilgilenecek ve ayrıca size bazı yararlı bilgiler sağlayacaktır. Kampüs içinde yer alan bu danışma noktalarından her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

DAÜ'ye hoş geldiniz!

Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü

PROGRAM ve ÖNEMLİ TARİHLER

Detaylı programa aşağıdan ulaşabilirsiniz:

20-25 Şubat 2023                                                                KARŞILAMA VE YERLEŞTİRME

20 Şubat 2023                                                      İNGİLİZCE HAZIRLIK OKULU YETERLİLİK SINAVI - 1. AŞAMA

İngilizce Hazırlık Okulu Yeterlilik Sınavı'na gidecek öğrenciler için otobüs servisleri DAÜ-2 Öğrenci Yurdu'ndan hareket edecektir.

21 Şubat 2023                                                      İNGİLİZCE HAZIRLIK OKULU YETERLİLİK SINAVI - 2. AŞAMA

23 Şubat 2023                                                     ORYANTASYON SEMİNERLERİ:

KKTC'de Güvenlik, Muhaceret Kuralları ve Yasaları, Trafik Kuralları

14.00-15.00: Merkezi Derslikler Binası, Mustafa Afşin Ersoy Salonu (CLA 21)

DAÜ-PDRAM (Psikolojik Danışma Servisleri) ve DAÜ Sağlık Merkezi

15.00-16.00: Merkezi Derslikler Binası, Mustafa Afşin Ersoy Salonu (CLA 21)

DAÜ Kadın Araştırmaları ve Eğitimi Merkezi, Cinsel Taciz ve Saldırıya Karşı Destek Birimi

16.00-17.00: Merkezi Derslikler Binası, Mustafa Afşin Ersoy Salonu (CLA 21)

24 Şubat 2023                                                         DAÜ KAMPÜS TURU

11.00-12.00 Söz konusu tur Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü'nden başlayıp, aynı yerde sona erecektir.

24 Şubat 2023                                      GAZİMAĞUSA TURU

14:00-16:00 Söz konusu tur Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü'nden başlayıp, aynı yerde sona erecektir.

1 Mart 2023                                        DERS BAŞLANGICI